Sağlık Bakanlığı Hastaları Yalnız Bırakmadı

GÜNCELLENME TARİHİ: 05/09/2017

Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü İbrahim Barbaros Akçakaya  Bakanlığın '81 İl 81 Ziyaret' Programı kapsamında Ankara'da tedavi gören hastalar ile sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Sağlık Bakanlığı’nın ’81 İl 81 Ziyaret’ programı kapsamında Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ulus Devlet Hastanelerini ziyaret eden Akçakaya hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarının bayramını kutlayıp karanfil dağıttı. Bayram ziyaretlerinin 81 il kapsamında devam ettiğini açıklayan Akçakaya, hastalara ve sağlık çalışanlarına Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ın selamlarını ve bayram tebriklerini iletti.

Hastanelerin acil servisleri ile yatan hasta servislerini tek tek gezen Akçakaya, kurbanlarını keserken yaralanan vatandaşları da Ankara Hastanesi’nde ziyaret etti. Hastalarla sohbet eden Akçakaya, yaralanmaların olmaması için Sağlık Bakanlığı’nın günler öncesinden gerekli uyarıları yaptığını ve daha vahim durumların yaşanmaması için kurban kesme işinin ehil eller tarafından gerçekleştirilmesi gerektiğine vurgu yaparak vatandaşları uyardı. Akçakaya hastane yönetiminden hastaların son durumu hakkında da bilgi aldı.

Akçakaya’nın ziyaretlerinde tedavi gören hasta ve hasta yakınları, Bakanlık bürokratlarının 81 İl 81 ziyaret kapsamında gerçekleştirdiği bayram buluşmasından memnuniyetlerini belirtti. Bazı hastalar ziyaret esnasında ise duygusal anlar yaşadı.

• DSC_0415.JPG
  • DSC_0408.JPG