Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş Cizre’de

GÜNCELLENME TARİHİ: 30/08/2017

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, bir dizi incelemede bulunmak üzere Şırnak’ın Cizre ilçesini ziyaret etti. Müsteşar Eyüp Gümüş, ilçede Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Hastane çıkışında açıklamalarda bulunan Gümüş, Cizre Devlet Hastanesi’nde gerekli bütün eksiklerin tamamlanacağını ve gerekli doktor atamalarının yapılacağını söyledi.

Cizre’de ciddi bir kadın ve çocuk nüfusunun olduğuna vurgu yapan Gümüş, şöyle devam etti "Burada Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi onayını verdik. İnşallah 100 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ilavemiz olacak. Cizre Devlet Hastanesi’nin yenilenmesi gerekir, bazı bölümlerini ve bütün projeleri masaya yatıracağız."

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş ve beraberindeki heyet, hastanede hayatını kaybeden Feyruz Polat ve bebeği için Cudi Mahallesi’nde kurulan taziye çadırını ziyaret edip baba Hüsnü Polat’a taziye dileklerinde bulundu. Gümüş, hastanede gerekli incelemeleri yaptıklarını bununla ilgili ne gerekiyorsa yapacaklarını sözlerine ekledi.

• IMG_6223.JPG
  • IMG_6246.JPG